ПГПТ "Атанас Ц. Буров"

Професионална гимназия по промишлени технологии - Русе

Следвай ни във Фейсбук

Търсене в сайта

Вие сте тук:
Георги
Следвам специалност "Промишлен дизайн" в Русенски Университет "Ангел Кънчев".
ПГПТ „Атанас Ц.Буров” ми помогна да се изградя като личност и да добия умения в много сфери - рисуване, моделиране и др.Имахме много практически занятия, които ме усъвършенстваха. Но най-доброто, което ми даде е практиката в чужбина. Там обогатих знатичително професионалния си опит като посетих фирми, музеи, културни паметници. Моето училище ми отвори погледа към света. Но не напоследно място ми даде добри и верни приятели.
Учителите ми бяха страхотни хора, пак казвам преди всичко хора и добри преподаватели. Винаги са се отнасяли с внимание към всеки ученик и винаги готови да помогнат за всеки проблем. Сега ми липсват страшно много, но времето върви устремено напред.
Надявам се да се реализирам в сферата, която уча и да стана добър професионалист, защото има нужда от такива специалисти.
Аз съм човек, който обича приключенията и следователно обичам да пътувам много. Моята работа понякога е свързана с пътуване и ако се наложи бих пътувал, но никога не бих забравил родната си страна и бих предпочел да работя в чужбина и да се прибирам, когато имам възможност.